Finca las Divas er ejet af Darío Werthein og Fabián Suffern, der frigav de første vine i 2005. De to venner arbejder sammen med californiske Paul Hobbs, der er en af de helt store vinmagere inden for Malbec og Cabernet Sauvignon. Vinene giver et aldeles helt andet udtryk end tidligere smagte vine fra Mendoza. For det første er stokkene ganske unge; for det andet ligger vinmarkerne i ca. 1300 meters højde, der giver den færdige vin masser af aromatiske udtryk samtidig med at syreindholdet ikke brændes af. Årgangene har indtil videre været utrolig stabile og i takt med at stokkene vokser sig ned gennem jorden kommer vinene til at blive endnu mere komplekse. Stilen er elegant anlagt, subtil og sofistikeret. Ingen overflødighedshorn, snævert funderet udtryk med masser af spændende stunder i glasset.

Den anden årgang, 2006, er et skridt op ad kvalitetsskalaen siden 2005. Der er lavet 828 kasser af Malbec’en (James Molesworth, Wine Spectator giver den 90 point). Topskuddet består af Malbec, Cabernet Sauvignon og Cabernet Franc, Riglos Gran Corte 2006 (James Molesworth, Wine Spectator giver den 92 point og der er lavet 911 kasser). Det finurlige ved dette projekt er, at vinstokkene er plantet i 2002! Med andre ord, og ud fra de ratings vinene allerede har opnået, er dette projekt ikke søsat for at lave junkfood, men for at blive et kanonslag i den argentinske vinindustri.

Bill Clinton gæstede Buenos Aires den 2. juni 2009 og valgte på den givne restaurant netop Riglos Gran Corte 2006 til sin hovedret.

Besøg Riglos’ hjemmeside