fbpx
Via Revolucionaria BONARDA 2017

Via Revolucionaria BONARDA 2017

DKK 190.00

Bonarda lavet efter maceration carbonique-metoden, fuldstændig som en beaujolais.

 


Kategori


Share
Beskrivelse

Gastro skrev om denne vin: “Rødvin på 10,5 %! Kan det blive mere svageligt. Er druerne overhovedet modne, har Michelin-brødrene efterladt restsukker i store mængder? Ingen af delene. Matias Michelini grundlagde Passionate Wine, da han blev træt af argentinsk mainstream i 2009. Nu er han blevet landets vulkan, en urkraft af nyskabelse. Og vi skal være glade for, at hans vine er i Danmark. Saftspændt næse med danske kirsebær, jordbær og tranebærsaft. Lakrids, mint og sort te. Letbenet, frugtstyret, mostet og klart uden svovl eller med meget lavt niveau. Blød og fløjsagtig viskositet med let tannisk bid og mild syre. Stenet og teagtig præsens. Maceration carbonique stil. Enkel vin, men skræmmende nemt drikkelig. Helt uden referencer. Hvordan skal man vurdere den? Jeg vælger den subjektive.” 5 stjerner. RLJ

Se mere om metoden her.

* 100 % Bonarda
* 10,5 % alkohol.
* Single Vineyard, Tupungato. Gamle parceller.
* Biodynamisk landbrug, men er ikke certificeret.
* Fermentation: Maceration carbonique.
* Anvendes til grillet fisk, fjerkræ og terrassevin og i blindsmagninger.
5000 flasker i alt fra gamle pergola stokke.

Privacy Preference Center