fbpx

Riglos Gran Malbec 2016

DKK 210.00

“Our challenge is to show to the world the utmost expression of our wines, in retribution to the entire legacy we received from those immigrants who preceded us in this passionate work.”

Riglos’ vinmarker ligger i det hypede Gualtallary-område. Stokkene blev plantet tilbage i 2002 og første årgang er fra 2005.

Klassisk og køligt sammenholdt Malbec-udtryk på druer fra de højtbeliggende marker i Tupungato. Højden sikrer bl.a. et friskt, mineralsk skær, som dukker op i den fedmefulde frugt af modne, mørke blommer og blåbær. Snert af blåbærsirup får næsen til at fremstå en anelse sødmefuld, men alligevel afbalanceret og med en smule lakrids. Overtone af kaffe. Alkoholen er total integreret såvel i næse som i mund. I munden står vinens friskhed omgående frem og giver mindelser om modne røde bær. En anelse grapet i eftersmagen med god balance mellem sødme, tørstof og syre. Og bløde, velintegrerede tanniner. Vi har aldrig tvivlet på Riglos’ potentiale og har med med stor fornøjelse konstateret vinenes fremragende udvikling siden første årgang i 2005.


Kategori Tag

Yderligere information
Vægt 1.67 kg

Privacy Preference Center