fbpx

Marguet Shaman 15 Rosé

DKK 499.00

Marguets rosé er assemblage, dvs. blandet med en sjat rødvin. Denne vin får to år sur lattes og er blandet med 70 % Chardonnay og 30 % Pinot Noir. En saftig sag med rød kirsebærfrugt, yoghurt, crême de cassis, slåen, nelliker, rabarber og rugbrødskrummer. En levende og dansabelt vin.


Kategori

Beskrivelse

“Champagne er ikke bare en social drik, det kan også være en spirituel drik. Den kan være budbringer og hjælpe folk til at få en bedre verden”, Benoît Marguet. Der bliver bestemt ikke langt fingre imellem i dette udsagn, som kommer fra en af tidens mest hypede champagne producent. Det kan godt være, at jo mere man læser om Marguet, desto mere går det op for en, at han læner sig op af biodynamikkens ydre områder og at man som lille mand på jorden har svært ved at følge med i alle Marguets facetter så som at vinen kan få forskellige informationer. For eksempel ved at give den svage vin et par dråber af den gode vin fra et andet fad, som har vist sig mere modstandsdygtig. Men jeg må bare sige, at disse vine er rene og emmer af liv og så behøver forbrugeren ikke vide alle detaljer, ikke fordi der er noget at skjule, men mere fordi man kan gå hen og blive helt svimmel af alle de detaljer, der foregår i marken, kælderen og efter.

Siden 2012 har Marguet ikke svovlet sine vine, nærmest et uhørt fænomen i Champagne, gæringen er spontan og vinen gennemgår malolaktisk gæring.

Yderligere information
Vægt 1.67 kg

Privacy Preference Center