fbpx
Krug Rosé Brut

Krug Rosé Brut

DKK 2,295.00

Roséen er lavet på en base af Grande Cuvée på Pinot Noir, Chardonnay og Pinot Meunier, tilført rødvin fra Aÿ. Non-vintage, hvor kulør og farve og aromaer ligger tæt på hvid champagne, med en smule toast og og rød frugt: hindbær, jordbær, boysenbær og eucalyptus. Roséen blev fremstillet første gang i 1983 og er kommet for at blive.


Kategori

Beskrivelse

Krug har en hel unik position blandt husene i Champagne. Og som Berlingske Tidendes Søren Frank skriver: “Krugs position kan ligne en kongefamilies, som lever i eget højere luftlag fritaget for alle de kedelige hverdagsting, som vi almindelige dødelige må trættes med. På Krug gør man konservativt, som man altid har gjort, uanset tidsånden, og hvad der produktionsmæssigt set måtte være praktisk – mest tydeligt ved at man fra 1960’erne og frem, hvor alle gik over til at gære i først cement og siden rustfrit stål, vedblev med at anvende de klassiske 205-liters egefade”.

Vi kunne skrive spalte op og ned om Krug, men Søren Franks bog “Champagne” gør det nu engang bedre med sine ni spalter og mange billeder alene om Krug!

Yderligere information
Vægt 1.67 kg

Privacy Preference Center