fbpx
Krug Grande Cuvée Brut

Krug Grande Cuvée Brut

DKK 1,495.00

Dyb gylden farve, nærmest ravfarvet, eller lynghonning farvet. Rig på fadnuancer og toast, præcis og næsten eksotisk frugt. Grande Cuvée ligger syv år sur lattes og vidner om den kompleksitet en “standard” cuvée fra Krug gennemgår og afspejler dermed det store potentiale og kvalitet. En af hemmelighederne i denne cuvée er 20 % brug af Pinot Meunier, som menes at udvikle sig senere. Krug fortolker dermed druen og cuvéen til at have et ekstra gear i denne sammenhæng.


Kategori

Beskrivelse

Krug har en hel unik position blandt husene i Champagne. Og som Berlingske Tidendes Søren Frank skriver: “Krugs position kan ligne en kongefamilies, som lever i eget højere luftlag fritaget for alle de kedelige hverdagsting, som vi almindelige dødelige må trættes med. På Krug gør man konservativt, som man altid har gjort, uanset tidsånden, og hvad der produktionsmæssigt set måtte være praktisk – mest tydeligt ved at man fra 1960’erne og frem, hvor alle gik over til at gære i først cement og siden rustfrit stål, vedblev med at anvende de klassiske 205-liters egefade”.

Vi kunne skrive spalte op og ned om Krug, men Søren Franks bog “Champagne” gør det nu engang bedre med sine ni spalter og mange billeder alene om Krug!

Yderligere information
Vægt 1.67 kg

Privacy Preference Center