fbpx
Hey Malbec 2018

Hey Malbec 2018

DKK 140.00

Hey Malbec er verdens mest venlige vin, bambsebløde tanniner og med et snert af blåbærsirup. Lakrids, slåen, blommer, chokolade og mørke kirsebær. Flot balance og drikkevenlig.

 

 

 


Kategori

Beskrivelse

Matias Riccitelli kommer fra en familie, der gennem generationer har lavet vine i Mendoza, Argentina. Hans far var en legendarisk vinmager og det var ganske naturligt for Matias at træde i farens fodspor.
Riccitelli har virkelig formodet at tage det argentsinke terroir til sig og søger længere og længere op i højderne i Andesbjergene for at opnå kølighed og høj syre. Ligeledes er Matias fra den yngre generation af vinmagere, der har en kommerciel tankegang i hvert fald når det kommer til etiketter og marketing. Men det går heldigvis ikke ud over kvaliteten og når vi spørger til svovl, gær og kemi i marken og ved vinfremstillingen ryster han bare på hovedet: “Hvorfor skulle jeg bruge kemi i marken? Mendoza er et ørken-område og er et de tørreste vinområder i verden, skadedyr kan ikke overleve”. Og sådan fortsætter det, lavt svovl indhold og brug af naturgær. Gærcellerne sidder på drueskallerne og aktiveres i vineriet når druerne varmes op.

 

Yderligere information
Vægt 1.67 kg
Land

Argentina

Privacy Preference Center