fbpx

Esperando a los Bárbaros Blanco 2018

DKK 140.00

Sommerlig næse med hvide blomster, hyldeblomst og jasmin, frisk syre og lang finish. Er lavet på druerne Sauvignon Blanc 33%, Semillón 33%, Torrontés 34% på 40 år gamle stokke beliggende i Gualtallary,  Valle de Uco, 1500 meter over havets overflade. Jordbunden består primært af granit og kalk. Vinen er fermenteret i 3000 liters cementæg og der laves 12.000 flasker af denne årgang.


Kategori


Share
Beskrivelse

Esperando a los Bárbaros Blanco 2018, Passionate Wine fra Uco i Mendoza er landet og dette er det nye sorte – yes, ren og saftig. Titlen er også en reference til J.M. Coetzes værk, hvor barbarene skal fordrives af eliten. Et billede på det racistiske Sydafrika, hvor den oprindelige befolkning sættes på porten.

Michelini dyrker sine marker biodynamisk, uden at være certificeret, eftersom han ikke bryder sig om at blive kontrolleret og foretrækker at sælge sin vin på kvaliteten frem for en certificering. Faktisk kunne Michelini – efter mine begreber – også kalde sig naturproducent, eftersom han altid gærer sine vine spontant og som eneste tilsætning bruger en anelse svovl umiddelbart før aftapningen. »Man ser sjældent naturgæring her i Argentina, fordi langt de fleste vinmagere er ansat og derfor ikke tør løbe den risiko at miste en høst. Men det er faktisk ekstremt nemt på disse kanter med den naturlige gær, jeg har ikke mistet en eneste høst,« siger Matias, der startede sit eget vineri i 2009 efter en årrække at have været ansat på forskellige større og mindre vinerier. Bror Paul istemmer, at han har arbejdet hos en naturproducent i Frankrig, som til tider var nødt til at tilsætte gær og i øvrigt måtte bruge langt større mængder af kobber og svovl i marken for at bekæmpe svampesygdomme, end de behøver i det tørre Argentina

Privacy Preference Center