Tastings & Events

Vi har halv pris på alt rødt fra Argentina på vores flaskekort. Det er et rent overflødighedshorn af ældre årgange fra nogle af landets mest solide og velrenommerede vinhuse. Tilbuddet gælder året ud.

I oktober starter vi med at afholde en række vinsmagninger. Vi kalder dem 1.0.1 vinsmagninger, som dækker over intime smagninger med maksimalt 12 deltager og af en times varighed med fire forskellige vine. Temaet varierer fra gang til gang og udover lidt nysgerrighed omkring vin kræves der ingen forudsætninger for at deltage. Tag dem enkeltvis, tag dem i forlængelse af hinanden eller tag dem alle. Prisen er 125 kr.

Smagningerne sigter efter at smage, beskrive og diskutere vinene idet vi kort kommer berører terminologien fra fagverden. Målet er bl.a. at ruste jer som vindrikkere til bedre at kunne kommunikere om vinen: hvad forstås ved høj syre, grove tanniner, stor krop, medium fylde og hvad menes med begreber som næse og mund, dybde, struktur etc.?

 

Naturvin 1.0.1.

AFHOLDT

 

Vinsmagning og duft 1.0.1.

AFHOLDT

 

Loire/Anjou 1.0.1.

AFHOLDT

Pinot Noir 1.0.1.

Vi slutter måneden onsdag d. 28. oktober kl. 18 med Pinot Noir 1.0.1. hvor vi dykker ned i den emblematiske drue bag nogle af verdens største vine. Let, elegant, rødfrugtet og parfumeret, somme tider mineralsk, andre gange jordet, oftest med fine tanniner. Rustik, poleret eller silket? Med eller uden fadlagring? Druen dyrkes over det meste af verden og vi nærstuderer den gennem fire eksemplarer, som hver især udtrykker druen på forskellig vis. UDSOLGT

 

Sherry 1.0.1

Tirsdag d. 3. november kl. 18. Vidste du at vinmarkerne i Sherry var kridhvide? Flere meter tykke albariza (kalksten) jord bager i den andalusiske hede og frembringer vidunderlig og uforlignelig vin gennem Palomino druen, som her stortrives. Jancis Robinson kalder den for “Spain’s greatest and most original wine” og det er ikke noget tilfælde at sommeliere er pjattede med Sherry: hyperkomplekse og sammensatte vine, som kan alt hvad øvrige vine kan, plus meget mere: mineralske, søde, salte, stramme, fyldige, koncentrerede og med kvaliteter, der kan matche ethvert måltid. Det er – uden sammenligning – vine med allermest value-for-money. Og hvorfor? Een time, fire (alt for få!) vine og en Gilda senere vil du være meget klogere på disse fantastiske vin. Tilmelding

Ps. Alle smagninger har maks. 12 personers kapacitet. Tilmeld i gruppevis, hvis I vil sidde sammen. Alle myndighedskrav om afstand, sprit og siddepladser overholdes.


 

3-retters La Boca pop-up på Malbeck

Onsdag d. 18. november kommer Andrew Harris fra La Boca Torvehallerne tilbage til vinbaren og dykker ned i sæsonens kolde og våde spisekammer for at præsentere en tre-retters med godt fra havet til 245 kr. Den pescetariske menú byder på skaldyr med inspiration og rod i det amerikanske:

  • Grillede østers med tabasco-sabayon og purløg
  • Krabbe med citronmayo, selleri og gremolata plus brioche
  • Shrimp and grits
  • Sunday icecream med rom-ristet banan og karamel


Vinmenú kan tilkøbes på aftenen til 195 kr.


Middagen finder sted i vinbarens intime rammer med sædvanlige siddepladser på henholdsvis trappen og i baren. Uhøjtideligt, lidt anderledes, men meget smagsrigt! Der er to seatings til rådighed; kl. 17.45 og 20.00. Max. 20 personers kapacitet. Tilmeld i gruppevis hvis I ønsker at sidde sammen.

Reservation til kl. 17.45 foretages her

Reservation til kl. 20 foretages her

Ps. Middagen har maks. 20 personers kapacitet. Tilmeld i gruppevis, hvis I vil sidde sammen. Alle myndighedskrav om afstand, sprit og siddepladser overholdes.