OPHØRSUDSALG!

Efter ni gode år har vi besluttet at sælge vores vinhandel på Vesterbro i København! Derfor har vi en kælder og en vinbutik, som skal tømmes inden udgangen af februar måned. Vi starter ophørsudsalget

LØRDAG D. 1. FEBRUAR med 25% på alt i butikken. Det gælder egenimport, øvrige vine, spiritus, Riedel karafler og vinudstyr. Køb min. 6 vine og bland dem som du vil.

Vi har alt fra lige fra Salon, Krug og Bollinger til Bourgogne sværvægtere, som Richebourg Grand Cru, klassificerede Bordeaux (Pontet Canet, Leoville Poyferré, Barton, Kirwan) til Flor de Pingus og Pingus. Plus en hel masse øvrige gemte skatte, ældre årgange, kældervine mm.

Så skal du have en flaske Riglos imens den stadig kan fås herhjemme, skal du skynde dig. I skrivende stund har vi kun 350 flasker Riglos Malbec tilbage.

Ophøret er påbegyndt!

Ps. Vores vinbar ved siden af fortsætter i bedste velgående!

FACEBOOK EVENT

Fredagssmagning

KØB BILLET

Hola, ¿qué tal?

I 2006 åbnede Malbeck Vinbar på Istedgade 61 i København udelukkende med vin af egen import fra Argentina. Siden har vi udvidet med Malbeck+ Vinhandel og senest med en ny vinbar i Valby. Egenimporten har også udviklet sig, så vi idag importerer vine fra Frankrig, Østrig, Slovenien, Tyskland, Spanien, Italien foruden selvfølgelig
Argentina.

10% rabat på dit første online køb.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev